Ulla Topi

”Tehdään yhdessä turvallinen ja esteetön Salo!"


Olen Ulla Topi 56 v. Salon Palometsästä. Olen kehitysvamman vuoksi työkyvyttömyyseläkeläinen ja kokemusasiantuntija. Olen toiminut koulutussuunnittelijana Me Itse ry:ssä (vv. 2018-2019) ja vertaisohjaajana Kehitysvammahuollon Salon ja Perniön työ- ja toimintakeskuksissa.


Oletko ollut aiemmin valtuutettuna tai muissa luottamustehtävissä

- Olen ollut useita kertoja ehdolla Salon kuntavaaleissa ja toiminut varajäsenenä mm. rakennus- ja ympäristölautakunnassa sekä kulttuuri- ja kirjastolautakunnassa. Olen ollut myös sekä jäsenenä että varajäsenenä Varsinais-Suomen Erityishuoltopiirin valtuustossa.

- Olen toiminut vuodesta 1986 alkaen erilaisissa kehitysvammaisten omaisjärjestöjen hallituksissa ja myös kansainvälisissä tehtävissä mm. Inclusion Europen varapresidenttinä ja Euroopan Kehitysvammaisten Keskustelufoorumin presidenttinä vv. 2003–2006.
 

Kenelle olet ajatellut kohdistaa kampanjasi?

- Kohdistan kampanjani vammaisille, vanhuksille ja lapsiperheille. Kaikille salolaisille.
 

Miten mielestäsi asukkailta kerättyjä verovaroja tulisi käyttää?

- Hyvinvointi- ja sotepalveluihin.

- Jalkakäytävien kunnossapito on talvella ja kesällä hoidettava niin että polkupyörällä, rollaattorilla ja pyörätuolilla kulkeminen on turvallista. Terassit on suunniteltava niin että jalkakäytävällä käveleminen on mahdollista.


MIksi olisit paras ehdokas juuri minulle?

- Olen ollut työssä ja erilaisissa luottamustehtävissä jo kolmen vuosikymmenen ajan ja seison sekä suorana ajatuksieni ja lupauksieni takana. Teen lupaamani asiat ja ainakin selvitän, minkä takia asiat eivät etene tai eikö löydy varoja.


Mitä sinusta ei tiedetä?
Olen Me Itse ry:n kunniapuheenjohtaja.
Olen myös innokas kuorolaulaja ja partiolainen.


Vaalilupauksesi?

Teen kaiken minkä lupaan niin hyvin kuin mahdollista.


Onko sinulla oma vaalislogan? 


”Tehdään yhdessä turvallinen ja esteetön Salo!"


Instagramissa:  www.instagram.com/topiulla
Twitterissä:   www.twitter.com/TopiUlla