KOKOOMUSPUOTI TARJOAA

Klikkaamalla kuvaa pääset Kokoomuspuotiin
Klikkaamalla kuvaa pääset ostoksille Kokoomuspuotiin
Ole hyvä Saulin kannattaja, täältä saat Rullaluistin–turva-avaimenperäsi maksuttomasti!
Kuvaa klikkaamalla siirryt Kokoomuspuotiin

Erinomaiset lahjat Café Niinistöstä ja verkkokaupasta!


Uutuustuotteena kampanjassa esitellään loistava suomalainen keksintö heijastin, joka on saanut muotokielensä vanhasta tutusta
Pahvi-Saulista. Laita Loisto-Sauli heilumaan ja näy liikenteessä!
Kokoomuksen verkkokaupassa on jonkin verran 10 kappaleen paketteja isompaan tarpeeseen. Oman Loisto-Saulin voit hankkia myös hyvin varustetuista Café Niinistöistä.

Upea Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjaan 2012 suunniteltu Nomination-rannekoru (Classic-ranneke) kullatulla rullaluistinpalalla, yhteishintaan 35 euroa. Pieni ja rajoitettu erä. 

Presidentin tekeminen pakkasella on välillä kylmää touhua. Ei huolta,
S-logolla varustettu musta pipo sopii lämmikkeeksi jokaiselle. Materiaali paksuhkoa ribbineulosta. S-pipoa on myynnissä verkkokaupassa kahden kappaleen erissä hintaan 30 euroa. Yksittäisiä kappaleita voit kysyä lähimmästä Café Niinistöstä.

Nyt kampanjan tueksi ja omaksi turvaksesi on tullut MySafety-rullaluistin-
avaimenperä. Kyseessä on hieno rullaluistimen muotoinen turva-avaimenperä, joka laitetaan omaan avainnippuun. Avaimenperässä luvataan avainten löytäjälle ja palauttajalle löytöpalkkio, joten avainnippu löytää takaisin oikealla omistajalleen katoamistapauksessa.
Avaimenperä on maksuton ja siihen saa kaupan päälle 6 kk ilmaisen avainturvan (=palauttavat avaimet jos ne katoavat). Tilaamalla avaimenperän et sitoudu mihinkään, mutta jälkikäteen saat postitse tai puhelimitse tarjouksen avainturvasta, jolloin jokainen voi omalta osaltaan arvioida, tarvitseeko ja haluaako jatkaa avainturvapalvelua.
Tilaa oma rullaluistin-avaimenperäsi tästä!

Yllä mainitut joululahjavinkit, jopa ikioman Pahvi-Saulin ja muut kampanjatuotteet, voit hankkia siis Café Niinistöistä kautta maan (tuotetarjonnassa kahvilakohtaisia eroja) tai suoraan verkkokaupasta http://www.kokoomuspuoti.fi/